|
Nu esti logat.
Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"-10#172 2008-04-25 10:01:16
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"daca ai facut testul la 7 zile de intarziere a menstrei el a aratat rezultatul corect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #173 2008-04-25 10:05:39
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"multmesc...sper sa fie asa Offline #174 2008-04-25 10:06:07
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"cu placere! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #175 2008-04-25 15:33:25
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"ca majoritatea am o intrebare: iau yasmin de 3 luni si in afara de spotting in prima luna totul e ok, numai ca luna asta m. mi-a venit cu 4 zile mai repede (adica a venit cand inca mai aveam de luat 4 tb!). ce se intampla? care poate fi cauza? mi se mai intampla sa vina mai repede cand nu luam ac, dar acum? Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-25 15:56:59) ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #176 2008-04-25 15:34:38
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"tot spotting este! se poate intampla in primele 3 luni de utilizare daca apare si dupa astea 3 luni trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#177 2008-04-25 15:58:19
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"ce trebuiesc schimbate? nu e spotting, este menstra. ma mir de ce mi-a venit mai repede pt ca nu s-a intamplat de cand iau ac. ma simt bine dupa ac, sa merg la un doctor? Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-25 16:00:44) ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #178 2008-04-25 16:00:05
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"daca e in mijolcul foliei, nu e menstra, e spotting Offline #179 2008-04-25 16:00:16
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"pilulele.pai sangerezi abundent? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #180 2008-04-25 16:01:34
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"ca la menstra normala. trabuia sa-mi vina miercuri si a venit duminica. e manstra, spotting nu e abundent. ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #181 2008-04-25 16:02:14
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"am uitat sa iau o pastila cu 6 zile inainte sa termin folia, asta sa fie motivul? Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-25 16:10:14) ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #182 2008-04-25 16:03:21
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"daca ai uitat pastila folia trecuta si acum esti la alta folie nu asta este motivul! daca nu sangerezi abundent eu zic ca e spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #183 2008-04-25 16:11:46
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"nu e alta folie, mai aveam de luat 6 pastile si am uitat sa iau, am luat ziua urmatoare la ora obisnuita si mi-a venit. nu am mai luat cele 3 pastile ramase. astept 8 zile si incep folia noua. nu? ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #184 2008-04-25 16:14:51
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"deci ai uitat o pastila ai luat pastila la ora obisnuita si dupa nu ai mai luat ultimele 3 pastile din folie zic bine? daca da sangerezi ca ai intrerupt ac. nu mai intrerupe asa de acum! da faci pauza 7 zile si in a8a incepi alat folie dar te protejezi suplimentar 7 zile din folia asta noua! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #185 2008-04-25 16:47:47
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"asa s-a intamplat cum zici. m-am linistit. nu am uitat 'intentionat', a fost o exceptie. multumesc mult ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #186 2008-04-25 16:48:47
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"cu placere! si nu uita de protectie suplimentara primele 7 zile din folia noua VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #187 2008-04-28 22:18:41
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"Salutare tuturor! Offline #188 2008-04-28 22:29:41
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"mai asteapta menstra si doar apoi incepe folia...nici spm nu ai? happy with him...inlove with him... Offline #189 2008-04-28 22:50:19
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"ce e spm? te referi la spotting? din ala nu am... Offline #190 2008-04-28 23:00:30
Re: Raspunsul la "TREBUIE FACUTA PAUZA DUPA x LUNI/ANI DE ANTICONCEPT?"nu...sindrom premenstrual (spm): dureri de sani, de burta, etc... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|